Bamboe Elite

De Bamboe Elite heeft een lange en wijde plank vergeleken met onze andere bamboe vloer. De Elite bamboe vloer is gemaakt van 100% bamboe. Er is geen zacht hout in verwerkt! Door de unieke pers methode, waarbij de middenlaag dwars wordt geperst voor stabiliteit is de Bamboe Elite een zeer stabiele bamboe vloer. De Bamboe Elite is beschikbaar in diverse uitvoeringen waardoor u ruime keus heeft aan lijnpatronen, kleuren en afwerkingen. Wanneer u een originele, massieve bamboe vloer wilt en kiest voor een ruimtelijke inrichting dan is de Bamboe Elite de vloer die u nodig heeft.

 • debamboehut_plainpressed_naturel_BambooElite
  Bamboe Elite Plain Pressed Transparant Gelakt Natural
   
 • debamboehut_plainpressed_caramel_BambooElite
  Bamboe Elite Density Voorgeolied Natural
   

 

Bamboe Elite Samples

De Bamboe Elite is zeer eenvoudig om te installeren door haar lange en wijde planken. Mocht u toch nog twijfels hebben over de kwaliteit of het uiterlijk van deze bamboe vloer, dan bieden we u de mogelijkheid om gratis Bamboe Elite samples aan te vragen. Zo kunt u een beter beeld krijgen over hoe deze vloer in uw woning zal passen!

Pagina 1 van 2

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

 • De Bamboe Hut
 • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk