Bamboe Fine

De Bamboe Click bamboe vloer heeft een lange en wijde plank en is erg eenvoudig te installeren zonder lijm! De Bamboe Click vloer bestaat uit 3 verschillende lagen, namelijk een toplaag op twee lagen. Doordat de middenlaag dwars is geperst wordt de stabiliteit van de bamboe vloer geoptimaliseerd. De Bamboe click biedt de langste en breedste planken binnen De Bamboe Hut assortiment. Daarnaast heeft u hierin een ruime keuze in bamboe lijnenpatronen, kleuren en afwerkingen. Deze bamboe vloer kan zwevend worden gelegd en onder voorwaarden worden geplaatst op vloerverwarming!

  • debamboehut_plainpressed_caramel_BambooNoble
    Bamboe Noble Click Plain Pressed Voorgeolied Caramel
     

 

Bamboe Noble Click Samples

De Bamboe Noble Click bamboe vloer is CE gecertificeerd en heeft een geïntegreerd click systeem. Zo garanderen we u een kwalitatief sterke vloer die u eenvoudig kunt plaatsen. Om een beter beeld te krijgen over de kwaliteit van deze bamboe vloer bieden we u de mogelijkheid om tot wel 3 verschillende bamboe samples GRATIS aan te vragen, zodat u eerst met eigen ogen kunt zien of de bamboe vloer u bevalt!

Geen producten gevonden...

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • De Bamboe Hut
  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk