Purebamboe caramel side pressed transparant onbehandeld

Sample formulier

Ik ontvang graag tips & tricks, speciale aanbiedingen en updates van de nieuwste producten.

Beschrijving

Voordelig en 100% bamboe.

6mm bamboe toplaag
Afmetingen lxbxh: 96cm x 9.6cm x 15mm
Totaal per pak: 2.212 m2

Deze bamboe vloer is geschikt voor vloerverwarming!
€99,32 per pak Vraag sample aan
Prijzen incl. btw excl. bezorgkosten
Vloeren gratis verzonden vanaf € 1000,-
Overige producten gratis verzonden vanaf € 50,-

Hoeveel m2 bamboe vloer heeft u nodig?

Door het aantal m2 in te vullen komen we tot het aantal pakken bamboevloer wat u nodig heeft. Het systeem houdt rekening met 5% snijverlies.

Purebamboe caramel side pressed transparant onbehandeld

Art. 57708476

Purebamboo bestaat volledig uit massief bamboe. Hetzij in de vorm van horizontaal geperste strips (plain pressed), verticaal geperste strips (side pressed), of gecomprimeerde strips (Density®). Deze bamboe vloer is een prima oplossing wanneer een voordelige, maar kwalitatief goede bamboevloer is gewenst. Purebamboo (in plain pressed versie) was de eerste bamboevloer die ooit gemaakt is – alle andere vloertypen stammen af van dit product.

Leginstructie Purebamboe

Leginstructies voor bamboe vloeren.

Natuurlijk kunnen wij de bamboe vloer voor je leggen en afwerken. Als je er de voorkeur aan geeft om deze werkzaamheden zelf uit te voeren kun je dit doen aan de hand van de volgende stappen: leginstructie purebamboe

Milieu informatie

Bamboe, het alternatief voor hardhout

Natuurlijke hulpbronnen als hardhout raken op. Bamboe biedt hiervoor een zinvol alternatief: geen boom, maar een "grassoort", dat verhout en snel groeit. Jaarlijks kan ongeveer een derde van het aantal bamboestammen worden gekapt, zonder dat het bosbestand in omvang gereduceerd wordt. Door haar fijne structuur is deze bamboesoort uitermate geschikt voor decoratieve toepassingen, zoals vloeren en meubels. Lees hier meer over de duurzaamheid van bamboe.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en in het op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • De Bamboe Hut
  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk