Topbamboo side pressed wit gelakt geborsteld

Sample formulier

Ik ontvang graag tips & tricks, speciale aanbiedingen en updates van de nieuwste producten.

Beschrijving

Lamelparket met clicksysteem, voorgelakte vloerdelen van bamboe. De bamboe vloer is duurzaam en gemakkelijk in elkaar te klikken.

2.5 mm bamboe toplaag
afmetingen lxbxh: 96cm x12.8cm x10mm
Totaal per pak: 1.475 m2
€61,21 per pak Vraag sample aan
Prijzen incl. btw excl. bezorgkosten
Vloeren gratis verzonden vanaf € 1000,-
Overige producten gratis verzonden vanaf € 50,-

Hoeveel m2 bamboe vloer heeft u nodig?

Door het aantal m2 in te vullen komen we tot het aantal pakken bamboevloer wat u nodig heeft. Het systeem houdt rekening met 5% snijverlies.

Topbamboo side pressed geborsteld wit microvelling rondom

Art. 1247626

Het bamboeparket bestaat uit een 2,5 mm bamboe toplaag geperst op een HDF (High Density Fiber board) kern met een onderlaag gemaakt van zachthout. Dankzij deze opbouw is het product zeer stabiel (weinig krimp en zwel). Door het clicksysteem is de bamboe vloer zeer makkelijk te plaatsen en heeft u geen lijm nodig. Topbamboo is beschikbaar in een ruime variëteit aan trendy kleuren en afwerkingen, waaronder ook geborstelde varianten.

Leginstructie Topbamboe

Leginstructies voor bamboe vloeren.

Natuurlijk kunnen wij de bamboe vloer voor je leggen en afwerken. Als je er de voorkeur aan geeft om deze werkzaamheden zelf uit te voeren kun je dit doen aan de hand van de volgende stappen: leginstructie topbamboe

Milieu informatie

Bamboe, het alternatief voor hardhout

Natuurlijke hulpbronnen als hardhout raken op. Bamboe biedt hiervoor een zinvol alternatief: geen boom, maar een "grassoort", dat verhout en razendsnel groeit. Jaarlijks kan ongeveer een derde van het aantal bamboestammen worden gekapt, zonder dat het bosbestand in omvang gereduceerd wordt. Lees hier meer over de duurzaamheid van bamboe.

Sander H. 14-02-2018 13:50

Mooie bamboe vloer!

Vera 06-10-2017 10:37

Eerst een sample aangevraagd, daarna mijn prachtige bamboevloer besteld. De vloer was snel geleverd en gelegd. Ik ben helemaal tevreden!

4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en in het op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • De Bamboe Hut
  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk