Koud water bevochtiger Boneco H300 - De Bamboe Hut

Boneco W2241 koud water bevochtiger luchtwasser

Beschrijving

Een harmonieuze combinatie van vorm en functie. Een mix van pure esthetiek en rustgevende binnenlucht. Deze koud-verdamper combineert een buitengewoon elegant design met ongelooflijk eenvoudige bediening.
Prijzen incl. btw excl. bezorgkosten
Vloeren gratis verzonden vanaf € 1250,-
Overige producten gratis verzonden vanaf € 50,-

Een harmonieuze combinatie van vorm en functie. Een mix van pure esthetiek en rustgevende binnenlucht. Deze koud-verdamper combineert een buitengewoon elegant design met ongelooflijk eenvoudige bediening. De bevochtiger wordt met een gieter van boven gevuld. Bevochtiging is nog nooit zo aangenaam en makkelijk geweest. Naast de constante bevochtiging is het ook mogelijk om de kamer met aangename geuren te vullen met de etherische olie verdamper. Het apparaat heeft een automatische uitschakel functie en de LED indicator herinnert u er aan bij te vullen met water.


Dit verdamping systeem bevochtigt lucht in de ruimte met behulp van een vervangbare verdamper filtermat 7018. Een ventilator trekt de droge lucht door de vochtige mat en circuleert bevochtigde lucht terug in de kamer. Door zijn zelfregulerend principe is het apparaat geschikt voor gebruik het hele jaar door. De mate van bevochtiging is afhankelijk van de temperatuur. De vervangbare Ionic Silver Stick maakt gebruik van de anti microbiële eigenschap van zilver om een optimale kwaliteit van water te voorzien zonder bacteriën.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk