Topbamboe - De Bamboe Hut

Topbamboe

Topbamboe is een bekend bamboe vloeren merk van MOSO® welke bestaat uit een 2,5 mm bamboe toplaag geperst op een HDF (High Density Fibreboard) kern. De onderlaag van Topbamboe is gemaakt van zachthout. Topbamboe garandeert stabiliteit. Dit komt doordat de vloeren weinig krimpen en uitzetten.

  • debamboehut_sidepressed_caramel_Topbamboo
    Top Bamboe Side Pressed Transparant Gelakt Caramel
  • debamboehut_density_caramel_Topbamboo
    Top Bamboe High Density® Transparant Gelakt Caramel
  • debamboehut_sidepressed_Colonial_Topbamboo
    Top Bamboe Side Pressed Gelakt Geborsteld Colonial

Topbamboe is geschikt voor iedereen die een voordelige bamboe vloer wenst die snel geplaatst kan worden. De vloer past met de variëteit aan kleuren in ieder interieur. Deze bamboe vloeren hebben een Uniclic clicksysteem waardoor het zeer eenvoudig is om de vloeren te plaatsen. U heeft hiervoor geen lijm nodig. De bamboe vloeren zijn beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen waardoor u een ruime keuze heeft!


Topbamboe bamboe samples

Naast dat Topbamboe een ecologisch verantwoorde keuze is, maakt u ook een stijlvolle keuze. Topbamboe vloeren gaan ruim 20 jaar mee. Bent u benieuwd naar onze Topbamboe vloeren? Bestel eenvoudig onze bamboe samples voor een eerste impressie van de bamboe vloer.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk