Bamboe

Bamboe is het duurzame materiaal van de toekomst. Het groeit als onkruid, is beresterk en daarnaast ook zeer flexibel en licht van gewicht.

Bamboe wordt de laatste jaren steeds meer als duurzaam alternatief gezien voor tropisch hardhout en is terug te zien in meubels en andere gebruiksvoorwerpen in het interieur. Bamboe is prima geschikt om vloeren van te maken. De Bamboe Hut heeft een divers aanbod van verschillende soorten bamboe vloeren en laminaat in verschillende stijlen en typen, variërend van kleur zoals geel, lichtbruin en karamel.

 

Duurzaam alternatief

Een bamboe vloer is een duurzaam alternatief voor een houten vloer. Het geeft de ruimte dezelfde natuurlijke en rustige uitstraling, en is net zo stabiel en sterk. Onze bamboe vloeren gaan door de uitstekende kwaliteit meerdere generaties mee.

De Bamboe Hut biedt een voordelige keuze voor iedereen die een gemakkelijk te leggen, natuurlijke bamboe vloer wenst. Dit betekent niet dat er minder kwaliteit of keuze wordt geboden. Integendeel, onze collectie bevat een grote verscheidenheid aan afmetingen, lijnenpatronen, kleuren en afwerkingen, passend bij de laatste woontrends.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk