Bamboe | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Waarom kiezen voor een vloer van bamboe?

Bamboe is het duurzame materiaal van de toekomst. Het groeit als onkruid, is beresterk en daarnaast ook zeer flexibel en licht van gewicht. Bamboe wordt de laatste jaren steeds meer als duurzaam alternatief gezien voor tropisch hardhout en is terug te zien in meubels en andere gebruiksvoorwerpen in het interieur. Bamboe is prima geschikt om vloeren van te maken. De Bamboe Hut heeft een divers aanbod van verschillende soorten bamboe vloeren en laminaat in verschillende stijlen en typen, variërend van kleur zoals geel, lichtbruin en karamel.

 

Duurzaam alternatief

Een bamboe vloer is een duurzaam alternatief voor een houten vloer. Het is een snelgroeiende plant, wat betekent dat het veel sneller kan worden vervangen dan traditionele houtsoorten. Bovendien is bamboe van nature bestand tegen insecten en vocht, waardoor het een lange levensduur heeft. Het geeft de ruimte dezelfde natuurlijke en rustige uitstraling, en is net zo stabiel en sterk. Onze bamboe vloeren gaan door de uitstekende kwaliteit meerdere generaties mee.

 

Voordelen van een bamboe vloer

Bamboe vloeren worden beschreven als vloeren van de toekomst. Vooral omdat ze zo duurzaam en milieuvriendelijk zijn.  Daarnaast kenmerkt een bamboe vloer zich door zijn uitzonderlijke slijtvastheid, waardoor het ideaal is voor ruimtes die intensief worden gebruikt. Dit is voornamelijk te danken aan de hoge vezeldichtheid van bamboe. Deze hoge vezeldichtheid biedt ook voordelen voor mensen met allergieën: dankzij de compacte structuur van de vloer wordt er minder stof verspreid. Ook vormen bamboe vloeren een uitstekende match met vloerverwarming. Eenmaal opgewarmd door de vloerverwarming, behoudt een bamboe vloer deze warmte effectief. Dit zorgt voor een langdurige, aangename warmte in uw woning. Doordat de vloer de warmte goed vasthoudt, leidt dit op de lange termijn ook tot energiebesparing. Dit is niet alleen gunstig voor uw energierekening, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

 

Een bamboe vloer bestellen

De Bamboe Hut biedt een voordelige keuze voor iedereen die een gemakkelijk te leggen, natuurlijke bamboe vloer wenst. Dit betekent niet dat er minder kwaliteit of keuze wordt geboden. Integendeel, onze collectie bevat een grote verscheidenheid aan afmetingen, lijnenpatronen, kleuren en afwerkingen, passend bij de laatste woontrends.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk