Prachtige bamboe supreme vloer in caramel in Barendrecht | De Bamboehut - De Bamboe Hut

Prachtige bamboe supreme vloer in caramel

Prachtige bamboe supreme vloer in caramel

Deze prachtige bamboe supreme vloer in caramel is een side pressed vloer. De vloer hebben we ter plaatste afgelakt voor een mooie uitstraling.

Tijdens dit project hebben we een bamboe Supreme vloer in caramel mogen plaatsen in Barendrecht. De vloer is eerst gelegd en vervolgens geschuurd en gelakt. Hierdoor ontstaat een egale vloer in een prachtige warme kleur. De vloer is erg geschikt in ieder interieur.

De vloer bestaat uit verschillende delen waardoor deze vloer erg geschikt is om direct op een ondervloer te leggen. De bamboe Supreme bestaat uit 2 lagen bamboe met dwars geperste strips. Dit zorgt ervoor dat de vloer redelijk dun is ten opzichte van andere houten vloeren. Dit zorgt ervoor dat de bamboe vloer ook in combinatie met vloerverwarming gelegd kan worden. De warmte wordt voldoende doorgelaten door het hout. De vloer is eenvoudig zelf te leggen aan de hand van onze leginstructies.

Ben je nog niet zeker of deze vloer ook mooi in jouw interieur past? Het is mogelijk om samples van verschillende vloeren te bestellen. Dan kan je eenvoudig de verschillende soorten vergelijken en je keus maken. 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk