Bamboe vloer woning Haarlem | De Bamboehut - De Bamboe Hut

Bamboe supreme vloer met caramel side pressed planken

Bamboe supreme vloer met caramel side pressed planken

Deze mooie bamboe hebben wij in een nieuwbouw wijk te Haarlem gelegd. De vloer is van Bamboe supreme met een caramel side pressed afwerking. de bamboe strips zijn gestoomd wat voor een mooie lichte bruine kleur zorgt. Ideaal om een warme sfeer in uw interieur te creëren.

Deze mooie bamboe hebben wij in een nieuwbouw wijk in Haarlem gelegd. De strips van de bamboevloer zijn verticaal naast elkaar geplaatst en verlijmd waardoor een fijn lijnen patroon ontstaat. De knopen van het bamboe hout blijven op deze manier subtiel zichtbaar.

De klant wilde een warme sfeer in huis creëren, daarom hebben we de bamboe planken gesidepressed met een caramelkleur. Om dit effect te maken hebben we de planken gestoomd tot een licht bruine kleur. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben verschillende afwerk mogelijkheden beschikbaar. 

Wat de Bamboe supreme vloer zo fijn maakt is dat het de perfecte combinatie tussen duurzaamheid en stabiliteit is. De vloer is relatief dun (10mm) waardoor de vloer ook erg geschikt is bij vloerverwarming. Met de toplaag van gevlochten bamboe heeft de vloer een extra lange levensduur. Ideaal dus als u voor de lange termijn een kwalitatieve vloer zoekt.  

Benieuwd naar de mogelijkheden zoals kleur, afwerking en kwaliteit? Bij ons kunt u eenvoudig een aantal samples bestellen om te vergelijken. Heeft u de perfecte vloersoort gevonden, bestel hem dan online via de shop. 

 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk