Onderhoud

Wie een mooie bamboe vloer heeft of wilt aanschaffen, wil natuurlijk dat deze vloer zo lang als mogelijk meegaat. Een bamboe vloer onderhouden gebeurd bij voorkeur zonder het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Het onderhoud van een bamboe vloer en het verwijderen van vlekken kan nog het best gedaan worden met een droge of licht vochtige doek. Heeft u huisdieren dan moet u wel rekening houden met de nagels van uw hond of kat. Deze kunnen het oppervlakte van uw bamboe vloer namelijk flink beschadigen.

 

Bamboe vloer verkleuringen

Bamboe kan ook verkleuren als deze veel in contact komt met zonlicht. Zoals veel houtsoorten zal de bamboe vloer voor behandeld zijn met een olie voor bijkomende bescherming en zult u eraan moeten denken om uw vloer periodiek te oliën. Bent u uiteindelijk niet meer tevreden over de staat van de toplaag van uw bamboe vloer? Dan kunt u deze toplaag altijd laten vernieuwen.

Ga hieronder verder in het menu om onze verschillende onderhoudsproducten te bekijken.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • De Bamboe Hut
  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk