Blog

PVC vloer zeer schadelijk voor de gezondheid én het milieu

  • Geplaatst op
  • Door Dennis
  • Geplaatst in bamboevloeren
PVC vloer zeer schadelijk voor de gezondheid én het milieu

In de Verenigde Staten wordt jaarlijks bijna 650 vierkante kilometer aan PVC-vloeren geproduceerd. Daarmee kun je bijna de hele staat Chicago bedekken. Andere landen voegen hier ook nog eens duizenden extra vierkante kilometers aan toe en het kunststofvloerimperium strekt zich uit tot alle uithoeken van de wereld. Dit is een recente trend, die alleen maar sterker lijkt te worden. De PVC-vloer (PVC staat voor polyvinylchloride) is ongekend populair.

Welke bamboe vloer kiest u?

Welke bamboe vloer kiest u?

Wanneer we spreken over een bamboe vloer denken veel mensen aan de dunne bamboestokken die veel worden gebruikt voor het rechthouden van lang groeiende planten of als decoratie in de achtertuin. Maar dat is slechts een van de vele soorten bamboe die er bestaan. Het soort bamboe wat voor vloeren gebruikt wordt is zeer hard, duurzaam en stabiel. Bovendien krimpt bamboe niet.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • De Bamboe Hut
  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk