bamboe supreme caramel in Leeuwarden | De Bamboehut - De Bamboe Hut

Bamboe vloer supreme in caramel gelegd in Leeuwarden

Bamboe vloer supreme in caramel gelegd in Leeuwarden

Deze Bamboe vloer supreme hebben we gelegd in een woning in Leeuwarden. De vloer is side pressed en gstoomd voor een lichte caramel kleur.

De Bamboe vloer supreme is beschikbaar in verschillende lijnenpatronen en kleuren. In een woning in Leeuwarden hebben we deze vloer mogen leggen. De vloer is side pressed waarbij de strips verticaal naast elkaar zijn geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een fijn lijnenpatroon. De planken zijn gestoomd waardoor het een lichte bruine caramel kleur krijgt. Ideaal voor het creëren van een warme uitstraling in uw interieur. Na het leggen is de bamboe vloer ter plaatste geschuurd en geolied voor een lange levensduur.

Heeft u vloerverwarming? Dan is de Supreme bamboe vloer erg geschikt. Door de wat dunnere bovenlaag wordt de warmte goed doorgelaten. De vloer bestaat uit 3 lagen en de toplaag zorgt er daarnaast voor de de vloer lang mee gaat.

Benieuwd of deze caramel kleur vloer goed in uw interieur past? Bestel nu online meerdere samples en vergelijk de verschillende kleuren en afwerkingen. Heeft u een keus gemaakt? Bestel dan uw nieuwe bamboe vloer eenvoudig online. 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk