Ontdek de onverslaanbare kwaliteit van Bamboevloer Supreme - De Bamboe Hut

Bamboe Supreme

Kwaliteit van Bamboe Supreme

De Bamboo Supreme is gemaakt van 2 aparte bamboe lagen met daarboven een extra gevlochten bamboe laag. De 3 aparte lagen zijn samen 10 millimeter dik, waardoor het gemiddeld vele malen lichter is dan traditionele houten vloeren. Daarnaast zorgt de toplaag voor een lange levensduur.

Een duurzame Bamboe Supreme vloer

Een bamboe Supreme vloer is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, milieuvriendelijke en elegante vloeroplossing. Bamboe is van nature sterk en resistent tegen slijtage, waardoor het een perfecte keuze is voor vloeren met een hoog verkeersvolume. De bamboe Supreme vloeren worden vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën, waardoor ze een hoge dichtheid hebben en zeer slijtvast zijn. Het oppervlak van de vloer heeft een gladde textuur en een unieke, elegante uitstraling die elke kamer transformeert in een stijlvolle en moderne leefruimte.

Bamboe Supreme en vloerverwarming

Dun materiaal laat beter warmte door dan dikke planken. Daarom is de Bamboe Supreme zeer geschikt om op vloerverwarming te plaatsen. Bestel een bamboe sample in uw gewenste kleur om te kijken of deze bamboe vloer bij u past.

Pagina 1 van 2

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk