Bamboe vloeren kopen

De Bamboe Hut biedt het breedste assortiment aan bamboe vloeren in de markt. Wij hebben een enorme keuze aan afmetingen, afwerkingen en stijlen. Een eerste indruk krijgt u door een sample te bestellen. Zo merkt u meteen of de bamboe vloer bij u en uw interieur past. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u uw gewenste bamboe vloer eenvoudig online bestellen.

 

MOSO® bamboe vloeren bij De Bamboe Hut

De bamboe vloeren van De Bamboe Hut zijn ecologisch, duurzaam en sterk. De vloeren zijn van het merk MOSO®, het A-merk in bamboe. Er is geen enkel merk met een uitgebreid assortiment in hoge kwaliteit bamboe vloeren als MOSO®.

Moso biedt een variatie aan vloeren, verdeeld over 9 type bamboe vloeren:

- Topbamboe is geschikt voor iedereen die een voordelige bamboe vloer wenst die snel geplaatst kan worden. De vloer past met de variëteit aan kleuren, waaronder enkele geborstelde varianten met reliëf, in ieder interieur.

- Purebamboe is de juiste keuze voor iedereen die een originele, eenvoudige, maar kwalitatief goede bamboe vloer wil.

Bamboe Solida heeft de uitstraling van grote massief houten planken. Bamboo Solida bestaat volledig uit onder zeer hoge druk samengeperste bamboe strips.

- Bamboe Forest is de meest authentieke bamboe vloer denkbaar. Robuust en zeer natuurlijk.

- Bamboe Noble is, samen met Bamboo Plex, de breedste vloerplank die MOSO® te bieden heeft. Bamboe Noble bestaat uit drie lagen, met een bamboe toplaag.

- Bamboe Noble Click is een laminaat wat een handig clicksysteem heeft, dat zwevend gelegd kan worden.

- Bamboe Elite is een vloer bestaande uit lange en brede planken, met een ruime keuze in bamboe lijnenpatronen, kleuren en afwerkingen.

- Bamboe Supreme is de perfecte combinatie van duurzaamheid en stabiliteit.

- Bamboeplex geeft door de extreem brede en lange planken en geoliede uiterlijk een zeer exclusieve uitstraling.

 

Wilt u een bamboe vloer kopen en verzekert zijn van levenslang woonplezier? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze bamboe vloeren zijn zeer geschikt voor elke ruimte, ook voor de ruimtes met vloerverwarming. Maak kennis met MOSO® bamboe vloeren bij De Bamboe Hut. Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt!

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • De Bamboe Hut
  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk