Bamboe vloeren kopen

De Bamboe Hut biedt het breedste assortiment aan bamboe vloeren in de markt. Wij hebben een enorme keuze aan afmetingen, afwerkingen en stijlen. Een eerste indruk krijgt u door een sample te bestellen. Zo merkt u meteen of de bamboe vloer bij u en uw interieur past en kunt u uw de gewenste bamboe vloer eenvoudig online bestellen.

 

Wij bieden een variatie aan vloeren, verdeeld diversen type bamboe vloeren:

- Topbamboe een voordelige bamboe vloer wenst die snel geplaatst kan worden. De vloer past met de variëteit aan kleuren, waaronder enkele geborstelde varianten met reliëf, in ieder interieur.

- Purebamboe is de juiste keuze voor iedereen die een originele, eenvoudige, maar kwalitatief goede bamboe vloer wil.

Bamboe Solida heeft de uitstraling van grote massief houten planken. Bamboo Solida bestaat volledig uit onder zeer hoge druk samengeperste bamboe strips.

- Bamboe Supreme is de perfecte combinatie van duurzaamheid en stabiliteit speciaal voor vloerverwarming.

- Bamboe Elite is een vloer bestaande uit lange en brede planken, met een ruime keuze in bamboe lijnenpatronen, kleuren en afwerkingen.

- Bamboelarge geeft door de extreem brede en lange planken en geoliede uiterlijk een zeer exclusieve uitstraling.

- Bamboe Forest is de meest authentieke bamboe vloer denkbaar. Robuust en zeer natuurlijk.

Wilt u een bamboe vloer kopen en verzekert zijn van levenslang woonplezier? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze bamboe vloeren zijn zeer geschikt voor elke ruimte, ook voor de ruimtes met vloerverwarming. Maak kennis met Bamboe vloeren bij De Bamboe Hut. Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt!

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk