Bamboe vloeren | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Bamboe vloeren

De Bamboe Hut biedt het breedste assortiment aan bamboe vloeren in de markt. Bamboe zorgt voor duurzame vloeren waar u lang van kunt genieten. Wij hebben een enorme keuze aan afmetingen, afwerkingen en stijlen. Een eerste indruk krijgt u door een sample te bestellen. Zo merkt u meteen of de bamboe vloer bij u en uw interieur past en kunt u uw de gewenste bamboe vloer eenvoudig online bestellen.

 

 

Breed assortiment bamboe vloeren

- Topbamboe een voordelige bamboe vloer wenst die snel geplaatst kan worden. De vloer past met de variëteit aan kleuren, waaronder enkele geborstelde varianten met reliëf, in ieder interieur.

- Purebamboe is de juiste keuze voor iedereen die een originele, eenvoudige, maar kwalitatief goede bamboe vloer wil.

Bamboe Solida heeft de uitstraling van grote massief houten planken. Bamboo Solida bestaat volledig uit onder zeer hoge druk samengeperste bamboe strips.

- Bamboe Supreme is de perfecte combinatie van een duurzame vloer en stabiliteit speciaal voor vloerverwarming.

- Bamboe Elite is een vloer bestaande uit lange en brede planken, met een ruime keuze in bamboe lijnenpatronen, kleuren en afwerkingen.

- Bamboelarge geeft door de extreem brede en lange planken en geoliede uiterlijk een zeer exclusieve uitstraling.

- Bamboe Forest is de meest authentieke bamboe vloer denkbaar. Robuust en zeer natuurlijk.

Wilt u een bamboe vloer kopen en verzekert zijn van levenslang woonplezier? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze bamboe vloeren zijn zeer geschikt voor elke ruimte, ook voor de ruimtes met vloerverwarming. Maak kennis met Bamboe vloeren bij De Bamboe Hut en kies voor een duurzame vloer. Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt!

 

Duurzame vloer van bamboe

Bamboe wordt gebruikt om de meest duurzame vloer te produceren. Maar wat maakt bamboe nu zo duurzaam? Verschillende instanties hebben bamboe een keurmerk gegeven dat duidt op duurzaamheid op het gebied van milieu, kwaliteit en sociale omstandigheden. Een bamboevloer is dus ook duurzaam omdat hij voor een lange tijd meegaat. Dit komt door het harde materiaal van bamboehout wat de vloer stabiliteit en hoge dichtheid geeft. De reden waarom bamboe zo milieuvriendelijk is, is omdat bamboe een van de weinige plantensoorten is dat snel groeit. Er is dus geen sprake van ontbossing. 

 

Bamboe vloer bestellen

Het bestellen van een bamboevloer bij De Bamboehut is gemakkelijk en snel. Onze website biedt een overzichtelijk assortiment van hoogwaardige bamboevloeren, met diverse kleuren en afwerkingen om aan uw persoonlijke smaak te voldoen. Op de productpagina's vind je gedetailleerde informatie over de eigenschappen van de vloeren en de bijbehorende accessoires. Onze levering is snel en betrouwbaar. Daarnaast staan onze experts altijd klaar om u te adviseren over de juiste vloer voor jouw ruimte en om eventuele vragen te beantwoorden. Bij De Bamboehut bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service bij het bestellen van uw bamboevloer. Vraag een gratis sample aan.

 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk