Bamboe vloeren

De Bamboe Hut biedt het breedste assortiment aan bamboe vloeren in de markt. Wij hebben een enorme keuze aan afmetingen, afwerkingen en stijlen. Een eerste indruk krijgt u door samples samples te bestellen.

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u uw gewenste de bamboe vloer online bestellen.

Moso bamboe vloeren bij De Bamboe Hut

De bamboe vloeren van De Bamboe Hut zijn ecologisch, duurzaam en sterk. De vloeren zijn van het merk Moso, het A-merk in bamboe. Er is geen enkel merk met een uitgebreid assortiment in hoge kwaliteit bamboe vloeren als Moso. Moso biedt een variatie aan vloeren, verdeeld over 9 ontwerpen: Topbamboe, Purebamboe, Bamboe Solida, Bamboe Forest, Bamboe Noble, Bamboe Elite, Bamboe Noble Click, Bamboe Supreme, Bamboeplex. De Bamboe Hut heeft ze allen in haar collectie.

De Moso bamboe vloeren zijn geschikt voor elke ruimte, ook voor de ruimtes met vloerverwarming. Maak kennis met Moso bamboe vloeren bij De Bamboe Hut. Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt!

De voordelen van een bamboevloer

Met een bamboe vloer heeft u natuurlijk enorm veel voordelen ten opzichte van een traditionele vloer. U kiest voor een bamboe vloer omdat:

- De bamboe vloer harder is dan eiken

- Het is een verantwoorde en duurzame en vooral trendy keuze

- U kunt de vloer zeer gemakkelijk zelf leggen

Waar wacht u dus nog op? Doe het met bamboe!

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en in het op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • De Bamboe Hut
  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk