Disclaimer | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door De Bamboe Hut met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De Bamboe Hut verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door De Bamboe Hut worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De Bamboe Hut aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. De Bamboe Hut aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van De Bamboe Hut opgenomen informatie en tarieven. Hoewel De Bamboe Hut alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is De Bamboe Hut niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door De Bamboe Hut worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel De Bamboe Hut uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door De Bamboe Hut worden onderhouden wordt afgewezen.

Laatste update 5 mei 2015 - 23:15 uur

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk