Bamboe supreme vloer in caramel | De Bamboehut - De Bamboe Hut

bamboe supreme caramel side pressed gelakt

bamboe supreme caramel side pressed gelakt

Bamboe supreme caramel side pressed gelakt ter plaatse gelakt in Dordrecht. De vloer is eerst gelegd daarna geschuurd en gelakt. Hierdoor ontstaat een egale vloer.

De bamboe Supreme Caramel Side Pressed Gelakte vloer is een prachtige keuze voor liefhebbers van natuurlijke en warme interieurs. Deze vloer heeft een karakteristiek caramelbruine kleur die een warme en gezellige sfeer in elke ruimte creëert. Het zijdelings geperste patroon van de bamboestroken zorgt voor een elegante uitstraling en voegt visuele interesse toe aan de vloer. Bovendien is deze vloer afgewerkt met een duurzame laklaag, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk te onderhouden is. Met de bamboe Supreme Caramel Side Pressed Gelakte vloer haal je niet alleen de schoonheid van bamboe in huis, maar ook een vloer die lang meegaat en een tijdloze charme aan je interieur toevoegt.

 

De bamboe Supreme Caramel Side Pressed Gelakte vloer biedt verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken voor zowel esthetische als functionele doeleinden. Allereerst is bamboe een duurzaam materiaal dat snel groeit en vernieuwbaar is, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien is deze vloer zeer sterk en slijtvast, waardoor hij bestand is tegen dagelijkse slijtage en lang meegaat. De laklaag zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, maar biedt ook bescherming tegen krassen en vlekken, waardoor de vloer gemakkelijk te onderhouden is. Daarnaast heeft bamboe natuurlijke antibacteriële eigenschappen, waardoor de vloer hygiënisch is en ideaal voor mensen met allergieën. Met de bamboe Supreme Caramel Side Pressed Gelakte vloer combineer je dus de prachtige uitstraling van bamboe met duurzaamheid, functionaliteit en eenvoudig onderhoud.

 

Wil jij ook een mooie en duurzame bamboevloer? Bekijk het aanbod en bestel een aantal samples om te kijken welke vloer het beste in het interieur past. 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk