Koud water bevochtiger Boneco H300 - De Bamboe Hut

Boneco H300 koud water bevochtiger luchtwasser

Beschrijving

De Boneco Hybride Bluetooth luchtbevochtiger en luchtreiniger bezit een roterende verdampingsmat van kunststof met uitstekende vochtafgifte. De Boneco H300 verzorgt absolute ‘zacht water’ verdamping en voorkomt neerslag van kalkdeeltjes.
Prijzen incl. btw excl. bezorgkosten
Vloeren gratis verzonden vanaf € 1250,-
Overige producten gratis verzonden vanaf € 50,-

Handige bediening, hoge prestaties en gemakkelijk te reinigen – dit zijn kenmerken van de H300 hybride. De H300 hybride zorgt voor de ideale luchtvochtigheid binnen uw vier muren. Tegelijkertijd reinigt het innovatieve, geïntegreerde Hepa filter de lucht in de kamer en vermindert het ongemak voor mensen met allergieën. Het reinigt ook de lucht van fijnstof. Dankzij een geïntegreerde sensor meet dit apparaat de luchtkwaliteit in realtime en past automatisch de verdamper uitgang aan.


De Hybride H300 zorgt voor echt welzijn in een kamer in uw huis of op kantoor. In grote vervuilde steden zoals Amsterdam of Den Haag is de H300 Hybride een MUST. De H300 is bij uitstek geschikt (zoals ook de W200) voor het bevochtigen van de kamer waar een muziek instrument staat zoals een piano of bij een houten natuurlijke vloer.


Het apparaat kan direct met de bedieningsknop worden bediend en de Boneco App is beschikbaar voor extra functies: Stel eenvoudig elektronisch op afstand de gewenste vochtigheid in waarop u zich het beste voelt en de H300 zorgt voor de rest. Het maakt niet uit wat u wenst: Hogere luchtvochtigheid in de koudere wintermaanden, zuivere lucht tijdens het pollenseizoen of beide – de H300 kan precies bieden wat u nodig heeft.


Kies de gewenste modus in de App (Hybride, Purifier, Humidifier) ​​en verbeter de luchtkwaliteit. Daarnaast zijn verschillende profielen beschikbaar om te selecteren: Het Sleep-profiel ondersteunt ‘s nachts een goede nachtrust en BABY creëert aangename omstandigheden terwijl uw kind droomt.


Dankzij het geïntegreerde aroma-compartiment kunt u uw huis vullen met uw favoriete aroma (dit is een optie). Behalve dat het apparaat gemakkelijk te bedienen moest zijn, dachten de ontwerpers er ook over om de bevochtiger gemakkelijk schoon te maken – de meeste onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser of wasmachine worden gedaan, zodat u niet met de hand hoeft te schrobben.


Het sobere, elegante en moderne ontwerp van de H300 Hybride (Red Dot Design) past in elke woonkamer of kantoor en klanten waarderen zijn uitzonderlijke prestaties.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk