Betaalmethoden | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Betaalmethoden

Wanneer u via de website van De Bamboe Hut besteld kunt u op verschillende manieren betalen per iDEAL of overboeking voor levering.

Betalen via iDEAL:

iDeal is een gezamelijke standaard voor internetbetalingen van 6 Nederlandse banken. iDEAL staat voor I deal, (engels voor Ik handel).

De Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, Fortis, Triodos Bank en SNS bank doen hieraan mee. iDeal werkt eenduidig. De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDeal werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat de leverancier, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgt. Kiest u een online shop voor de betaalmethode iDeal, dan krijgt u een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. U neemt uw bank en u kunt vervolgens in de betaalomgeving die u gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor u ingevuld, dus u bent met één druk op de knop klaar. U moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die u ook gebruikt bij 'gewoon' internetbankieren.

De voordelen van iDEAL zijn veiligheid, de betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor u uw aankopen snel krijgt opgestuurd, gemak doordat het is gebaseerd op internetbankieren.

Overboeking voor levering:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de gegevens die u nodig heeft om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer De Bamboe Hut, factuurnummer etc.). U betaalt dit bedrag zelf bijvoorbeeld door middel van een overboeking of internetbankieren. Zodra het bedrag bij De Bamboe Hut is bijgeschreven zal de bestelling naar u verstuurd worden.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk