Bamboe Forest bamboe vloeren - De Bamboe Hut

Bamboe Forest breed buitenkant stam

Sample formulier

Ik ontvang graag tips & tricks, speciale aanbiedingen en updates van de nieuwste producten.

Beschrijving

De Bamboe Forest is een heel bijzondere bamboe vloer. De delen tonen de buitenkant van de bamboe stam, waarbij je de ringen nog goed kunt zien.

6mm bamboe toplaag
Afmetingen lxbxh: 121cm x 12.5/97cm x 18mm wisselend
Totaal per pak: 1.513 m2
€125,50 per pak Vraag sample aan
Prijzen incl. btw excl. bezorgkosten
Vloeren gratis verzonden vanaf € 1250,-
Overige producten gratis verzonden vanaf € 50,-

Hoeveel m2 bamboe vloer heeft u nodig?

Door het aantal m2 in te vullen komen we tot het aantal pakken bamboevloer wat u nodig heeft. Het systeem houdt rekening met 5% snijverlies.

Bamboe Forest bamboe vloer- Geschikt voor vloerverwarming!

Art. 12729057

Bamboo Forest is de meest authentieke bamboevloer. Voor deze bamboe vloer wordt de ronde bamboestam middels een speciaal proces vlak gemaakt en toegepast als toplaag in een massieve drie lagen bamboeplank. Het resultaat is een zeer robuuste vloer met de natuurlijke schoonheid en uitstraling van de bamboeplant. De oppervlakte van deze bamboe vloer bestaat uit de keiharde buitenschil van de bamboestam. Deze is zo hard en slijtvast dat afwerking met olie of lak niet nodig is.

Leginstructie Bamboe Forest

Leginstructies voor bamboe vloeren.

Natuurlijk kunnen wij de bamboe vloer voor je leggen en afwerken. Als je er de voorkeur aan geeft om deze werkzaamheden zelf uit te voeren kun je dit doen aan de hand van de volgende stappen: leginstructie bamboe forest

Milieu informatie

Bamboe, het alternatief voor hardhout

Natuurlijke hulpbronnen als hardhout raken op. Bamboe biedt hiervoor een zinvol alternatief: geen boom, maar een "grassoort", dat verhout en razendsnel groeit. Jaarlijks kan ongeveer een derde van het aantal bamboestammen worden gekapt, zonder dat het bosbestand in omvang gereduceerd wordt. Lees hier meer over de duurzaamheid van bamboe en hoe bamboe vloeren worden gemaakt.

Annemieke D. 02-02-2018 11:01

Was al een tijd benieuwd naar een bamboe vloer, ik heb de gok gewaagd en ben er heel tevreden mee, De service was goed en de man aan de telefoon was heel vriendelijk. Ik zou het iedereen aanraden!

Guus B. 24-10-2017 15:32

goeie vloer

4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk