Duurzame vloer van bamboe bestel je bij de Bamboehut. - De Bamboe Hut

Duurzame houten vloeren

  • Geplaatst op
Duurzame houten vloeren

Bent u op zoek naar duurzame houten vloeren? Omdat u graag een vloer wilt die lang mee gaat en daarnaast bijdraagt aan een beter milieu? Bamboe is milieuvriendelijk en daarnaast erg geschikt als vloer. Bij de Bamboehut kunt u terecht voor de mooiste bamboevloeren in verschillende patronen en kleuren. Wij vertellen u graag meer wat bamboe zo’n duurzame vloer maakt.

Duurzame vloer van bamboe

Wat maakt bamboe een duurzame vloer? Ten eerste is bamboe erg milieuvriendelijk. Dit komt onder andere doordat het een soort plant is die hard groeit. In vergelijking met hardhout groeit bamboe wel met 30 tot 50 cm per dag. De vervaardiging van bamboe is dus een stuk milieuvriendelijker dan andere soorten hout.

Ten tweede wordt de productie van een duurzame bamboevloer geheel op een bewuste wijze gedaan. Er wordt efficiënt met energie omgegaan tijdens het productieproces en er worden uitsluitend gecertificeerde producten gebruikt.

Daarnaast is een bamboevloer een stuk veiliger dan andere soorten vloeren zoals PVC. Het is algemeen bekend dat deze vloeren schadelijke stoffen bevatten die vrij kunnen komen bij verwarming of gebruik. Dit kan gevaarlijk zijn voor huisdieren en/of kinderen. Bij een milieuvriendelijke bamboe vloer hoeft u hier niet bang voor te zijn.

Duurzame houten vloeren

De Bamboehut levert uitsluitend duurzame houten vloeren van bamboe. Het assortiment bestaat uit een ruime keuze aan afmetingen, afwerkingen en stijlen. Het voordeel van de bamboevloer is een erg lange levensduur. Zo kunt u dus extra lang genieten van deze prachtige houten vloer.

Een van de meest duurzame houten vloeren in het assortiment is de bamboe ‘Supreme’ vloer. Deze vloer is namelijk de perfecte combinatie tussen duurzaamheid en stabiliteit. Deze vloer is beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. Benieuwd hoe de vloer in uw interieur past? Bij ons kunt u verschillende samples aanvragen om de vloeren te vergelijken. Zo kiest u altijd de meest perfecte vloer voor in uw woning.

 

 

Bamboe vloer bestellen

De vloeren van de Bamboehut kunt u zelf online bestellen in de webshop.

  • Kies een van onze bamboevloeren
  • Kies de kleur die het beste bij uw interieur past
  • Bepaal de afwerking van het bamboehout
  • Bereken het aantal benodigde vierkante meters
  • Wij zorgen dat de vloer bij u wordt geleverd

Wilt u zelf aan de slag met het leggen van de bamboevloer? Dat kan! De bamboevloeren hebben namelijk een makkelijk kliksysteem waardoor u deze duurzame vloer zelf in de juiste ruimte kunt leggen.

Wilt u toch nog wat extra advies over de bamboe vloer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via  085-4015497 of een mail sturen naar [email protected].

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk