Bamboe Supreme caramel side pressed onbehandeld | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Bamboe Supreme caramel side pressed onbehandeld

Sample formulier

Ik ontvang graag tips & tricks, speciale aanbiedingen en updates van de nieuwste producten.

Beschrijving

De bamboe vloerdelen van de Bamboe Supreme zijn rondom voorzien van mes en groef. Deze bamboe vloer is speciaal ontwikkeld om direct op de ondervloer te kunnen worden verlijmd (zonder spaanplaat) en werkt goed in combinatie met een vloerverwarming.

4m
€188,90 per pak Vraag sample aan
Prijzen incl. btw excl. bezorgkosten
Vloeren gratis verzonden vanaf € 1250,-
Overige producten gratis verzonden vanaf € 50,-

Hoeveel m2 bamboe vloer heeft u nodig?

Door het aantal m2 in te vullen komen we tot het aantal pakken bamboevloer wat u nodig heeft. Het systeem houdt rekening met 5% snijverlies.

Bamboe Supreme caramel side pressed onbehandeld - Geschikt voor vloerverwarming!

Art. 57710936

De Bamboo Supreme bestaat uit twee lagen van bamboe, een 4 mm toplaag en een onderlaag van dwars geperste strips. De totale dikte van deze bamboe vloer is 10 mm, wat relatief dun is ten opzichte van andere houten vloeren. Echter, net als met elke andere houtsoort geldt: hoe dikker het hout, hoe instabieler (meer krimp en zwel). Met de 10 mm dikte en 4 mm toplaag ontstaat er een perfecte compromis tussen duurzaamheid en stabiliteit, waardoor Bamboo Supreme ideaal toepasbaar is op vloerverwarming of in intensief gebruikte ruimtes.

Leginstructie Bamboe Supreme

Leginstructies voor bamboe vloeren.

Natuurlijk kunnen wij de bamboe vloer voor je leggen en afwerken. Als je er de voorkeur aan geeft om deze werkzaamheden zelf uit te voeren kun je dit doen aan de hand van de volgende stappen: leginstructie bamboe supreme

Milieu informatie

Bamboe, het alternatief voor hardhout

Na de oogst wordt de bamboe stam in de lengte in strips gezaagd, waarbij ook de groene buitenschil wordt verwijderd. De bamboe strips hebben van nature een licht gele kleur, maar kunnen naar elk gewenste kleur worden gestoomd. Nadat de bamboe strips zijn gedroogd en behandeld, zijn ze klaar om tot de uiteindelijke bamboe vloer te worden verwerkt.

Natuurlijke hulpbronnen als hardhout raken op. Bamboe biedt hiervoor een zinvol alternatief: geen boom, maar een "grassoort", dat verhout en razendsnel groeit. Jaarlijks kan ongeveer een derde van het aantal bamboestammen worden gekapt, zonder dat het bosbestand in omvang gereduceerd wordt. Lees hier meer over de duurzaamheid van bamboe en hoe bamboe vloeren worden gemaakt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk