Bamboe vloer vloerverwarming | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Bamboe vloer vloerverwarming

Wist u dat een bamboe vloer erg geschikt is in combinatie met vloerverwarming? Met het juiste onderhoud zorgt u ervoor dat de bamboe vloer jarenlang mee kan. Bekijk de verschillende soorten bamboe vloeren die wij aanbieden!

 

Bamboe vloer en vloerverwarming


Wanneer u ervoor kiest vloerverwarming onder uw nieuwe bamboe vloer te leggen is het belangrijk om een goede ondervloer te kiezen of een volledige verlijming. Dit zorgt dat de vloer jarenlang mee gaat zonder beschadigingen aan het bamboe of de vloerverwarming. Een volledige verlijming op de vloer is de beste optie. Een geschikte ondervloer heeft een lage isolatiewaarde waardoor de warmte er goed doorheen komt. Is de isolatiewaarde te hoog dan blijft de warmte onder de bamboe vloer zitten en merkt u er weinig van. Dat is natuurlijk zonde!

 

 

Soorten bamboe parket voor vloerverwarming


Bij De Bamboehut hebben we verschillende soorten bamboevloeren in het assortiment. Alle vloeren zijn geschikt voor het plaatsen op vloerverwarming. Wanneer wij een advies mogen geven dan is de Bamboe Supreme de meest geschikte vloer. Deze is heeft het beste rendement en word volledig verlijmd op de ondervloer. De combinatie van duurzaamheid en stabiliteit zorgt ervoor dat het bamboe parket goed samengaat met vloerverwarming.
Voor zwevend leggen met een onder vloer is topbamboe een goede optie, deze laat namelijk de warmte goed door. Bekijk onder andere de Topbamboe die bestaat uit planken met een toplaag van 2,5mm dik en zijn 10mm dik.

 

Meer informatie


Wilt u graag meer informatie over een bamboe vloer in combinatie met vloerverwarming? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder. Benieuwd naar de verschillende soorten bamboe? Vraag eenvoudig een aantal samples aan en bekijk het voor uzelf. 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk