legservice Laat uw vloer leggen - De Bamboe Hut

Laat uw vloer leggen

Uw vloer laten leggen

Wilt u het leggen van uw bamboevloer uitbesteden dan kunt u zelf contact opnemen met ons. Wij kunnen u een offerte aanbieden voor het leggen van uw vloer door heel Nederland.
Prijzen incl. btw excl. bezorgkosten
Vloeren gratis verzonden vanaf € 1250,-
Overige producten gratis verzonden vanaf € 50,-

Voer het aantal m2 in om een indicatie van de prijs te krijgen.

Door dit in te vullen komen we tot het aantal te leggen m2.

Prijsindicatie op basis van plattegrond :

Aan de hand van uw wensen en op basis van een plattegrond kunnen wij een scherpe en correcte offerte aanbieden. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het leggen van Bamboe vloeren en bieden een uitgebreide service om U een mooie vloer aan te kunnen bieden.

- De vloerenlegger komt pas inmeten bij de klant nadat de klant heeft aangegeven een vloer bij De Bamboe Hut te willen gaan bestellen.

- Let op; het aantal vierkante meters dat De Bamboe Hut in de offerte opneemt is altijd indicatief. Na inmeten door de vloerlegger is er soms sprake van meer of minder vierkante meters.

- Uiteindelijk zorgt De Bamboe Hut voor levering van de bamboevloer en eventuele aanverwante materialen. De vloerenlegger zorgt voor alles wat met het leggen te maken heeft.

Welke mogelijkheden biedt wij?

- Zwevend leggen
- Vast verlijmd leggen
- Plaatsen ondervloer, plinten en/ of afdeklatten etc. 
- Meerwerk zoals egaliseren, verstevigen ondervloer, inkorten deuren etc.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk