5 voordelen van een bamboe parket vloer | De Bamboehut - De Bamboe Hut

5 Voordelen van een bamboe parket vloer

  • Geplaatst op
5 Voordelen van een bamboe parket vloer

Ontdek welke voordelen een bamboe parket vloer jou kan bieden. Hier zijn 5 redenen waarom jij vandaag nog aan de slag moet gaan met een bamboe parket vloer.

Ontdek welke voordelen een bamboe parket vloer jou kan bieden. Hier zijn 5 redenen waarom jij vandaag nog aan de slag moet gaan met een bamboe parket vloer.

 

1. Gemakkelijk Leggen

Het leggen van een bamboe parketvloer is eenvoudig, of je nu kiest voor massief, lamelparket of multiplank. Door gebruik te maken van traditionele methoden of moderne kliksystemen, kun je je bamboevloer zelf installeren of door een professional laten leggen. Hierdoor kun je eenvoudig en snel genieten van je nieuwe vloer.

2. Duurzaam en niet schadelijk

Bamboe is een van de snelst groeiende hernieuwbare grondstoffen ter wereld, wat het tot een uiterst duurzaam materiaal maakt. Dit geldt ook voor bamboe parketvloeren. Met een Moso bamboe parketvloer creëer je een milieuvriendelijk interieur dat bijdraagt aan een groenere toekomst. Daarnaast is een bamboevloer een stuk beter voor je gezondheid dan een PVC vloer. Bij het maken van een PVC vloer worden namelijk veel giftige stoffen gebruikt. 

3. Vloerverwarming

Een bamboe parketvloer is perfect te combineren met vloerverwarming, omdat bamboe een lage vochtopname heeft en temperatuurschommelingen goed kan verdragen. Dit maakt bamboe parket tot een stabiele en comfortabele vloeroptie, zelfs bij wisselende weersomstandigheden [3].

4. Natuurlijke uitstraling

Een bamboe parketvloer geeft een natuurlijke, warme uitstraling aan elke ruimte. De fijne structuur van de bamboeplanten zorgt voor een elegante en tijdloze vloer. Bamboe vloeren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en patronen, zoals massief parket, lamelparket en multiplank, waardoor ze in elk interieur passen.

5. Lange levensduur

Bamboe parketvloeren gaan lang mee. Hun sterkte en hardheid kunnen vergeleken worden met die van hardhout, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik. De natuurlijke oliën van bamboe zorgen ervoor dat de vloer minder gevoelig is voor slijtage, vlekken en krassen, waardoor je jarenlang van je bamboe parket kunt genieten [4].

Bestel jouw bamboe parket vloer bij De Bamboehut

Een bamboe parketvloer biedt talloze voordelen, van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid tot een warme uitstraling en lange levensduur. Deze vloeren zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming en zijn eenvoudig te leggen, wat ze ideaal maakt voor moderne en milieubewuste interieurs.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk