schoonmaak-onderhoud Navulling Bona Houten Vloer Reiniger 4L - De Bamboe Hut

Navulling Bona Houten Vloer Reiniger 4L

Beschrijving

Gemakkelijke, kant-en-klare reiniger in 4 liter can. Geschikt voor alle olie- en lakvloeren.
€26,50 per stuk
Prijzen incl. btw excl. bezorgkosten
Vloeren gratis verzonden vanaf € 1250,-
Overige producten gratis verzonden vanaf € 50,-

Navulling Bona Houten Vloer Reiniger 4L

Art. 15040250

Navulling Bona Houten Vloer Reiniger 4L  heeft de volgende kenmerken:

De door ons geleverde Bona Houten Vloer Reiniger wordt toegepast op alle soorten parket en kurkvloeren om een gereinigd eindresultaat te behalen. Is uw sprayflacon leeg? Dan kunt u deze gemakkelijk bijvullen met dit product dat per 4 liter verkocht wordt. Bona Houten Vloer Reiniger is het beste te gebruiken in combinatie met de Bona Mop voorzien van de Bona Reinigingspad. Dit heeft het grote voordeel dat u kunt werken zonder vieze of natte handen te krijgen. De Bona Houten Vloer Reiniger is speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende reiniging van gelakte of met hardwas behandelde houten vloeren. De speciale ‘streeploze’ formule laat geen plakkerige resten achter en reinigt het hardnekkigste vuil.

 

Bona Houten Vloer Reiniger Aanbrengen

Voordat u Bona Houten Vloer Reiniger aanbrengt, dient u eerst al het vuil te verwijderen van het te bewerken oppervlak. Dit kunt u doen met een stofzuiger of met een droge Bona Reiniger Pad. Vervolgens sprayt u de Bona Houten Vloer reiniger direct op de vloer, of u sprayt het op de reiniger pad. Ten slotte bevestigt u de Bona Reinigings Pad aan de Mop en reinigt u het oppervlak. Even laten drogen en nawissen is niet nodig.

 

Eigenschappen

- hard voor vuil, zacht op de vloer

- effectief en eenvoudig te gebruiken

- licht geparfumeerd

- volledig biologisch afbreekbaar

- Grondstoffen: WATER, Alcohol met lange keten (C10), gealkoxyleerd, PPG-2 METHYLETHER, Alcoholethoxylaat, PROPYLEENGLYCOL PROPYLETHER, Alanine, N,N-bis(carboxymethyl)-, trinatriumzout, Polymeer, Citroenzuur, Parfum, BENZISOTHIAZOLINONE, NATRIUMHYDROXIDE, Kleurstof

- Verpakking: 4 liter can, navulling

- Verbruik: 15-30ml per 10 liter warm water.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk