Woca Oil Care Wit 1 Liter - De Bamboe Hut

Woca Oil Care Wit 1 Liter

Beschrijving

Oil Care Wit op waterbasis is geschikt voor het opfrissen van alle oxidatief geoliede houtoppervlakken en het reguliere onderhoud van geoliede vloeren.
€26,50 per stuk
Prijzen incl. btw excl. bezorgkosten
Vloeren gratis verzonden vanaf € 1250,-
Overige producten gratis verzonden vanaf € 50,-

WoCa Oil Care Wit 1 Liter

Art. 15043782

WoCa Oil Care Wit heeft de volgende kenmerken:

De WoCa Oil Care is een nieuwe generatie onderhoudsoliën op waterbasis die geschikt zijn voor het opfrissen van alle oxidatief geoliede houtoppervlakken en het reguliere onderhoud van geoliede vloeren. De WOCA Oil care is oplosmiddelvrij en kan zowel handmatig als machinaal zeer eenvoudig aangebracht en uitgepoetst worden met een doek of pad. Voor het gebruik van de Woca Oil Care moet het oppervlak eerst gereinigd worden met WOCA Intensiefreiniger.

 

Toepassing

Woca Oil Care kan toegepast worden op alle geoliede houten vloeren. Woca Oil Care naturel is geschikt voor donkere houtsoorten, Woca Oil Care wit wordt gebruikt voor lichtere of eventueel geloogde houten vloeren, zoals grenen, essen of eik.

 

Eigenschappen

- Kleur: Wit

- Inhoud: 1 Liter

- Verbruik: 30 tot 40 m2 per Liter

- Droogtijd: 6 tot 12uur voledig uitgehard na 3 tot 5 dagen

- Op waterbasis

- Oplosmiddelvrij

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk