De grootste bamboe vloeren webshop | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

De grootste bamboe vloeren webshop van Nederland

 

Bent u op zoek naar de mooiste producten van Bamboe? In onze webshop vindt u unieke bamboe vloeren en wandpanelen. Makkelijk te plaatsen, betaalbaar én duurzaam. Wat wilt u nog meer? Benieuwd welk type bamboe het best past bij uw interieur? U vraagt gemakkelijk een samplebox aan met de kleuren die u het meest aanspreken.

 

Soorten bamboe vloeren in onze webshop

 

In onze webshop vindt u verschillende soorten bamboe. Ieder met zijn eigen charme. Zo geeft Bamboe Forest u dat echte authentieke gevoel en maakt de  Bamboe Industriale serie uw ruimte wat speelser door het ladderpatroon. In onze webshop vindt u enkel A-kwaliteit bamboe producten. Dankzij onze jarenlange ervaring in het leggen van deze unieke vloer, kunnen wij u van uitstekend advies voorzien.

 

Onderhoud

 

Wanneer u een vloer laat leggen, wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. In onze webshop vindt u verschillende producten waarmee u uw bamboe vloer kunt onderhouden. Denk hierbij aan reinigers, zepen en olies. Ook geven wij u advies over het gebruik van deze producten.

 

Neem direct contact op

 

Heeft u uw ideale bamboe vloer in onze webshop gevonden, dan bestelt u deze makkelijk via de site. Heeft u hulp nodig? Schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen via 085-4015497. Neemt u liever per mail contact op? Ook dat is geen probleem. Ons team staat voor u klaar en zal met u meedenken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk