Moso bamboe vloeren | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

MOSO bamboe vloeren

Bij De Bamboe Hut werken wij uitsluitend met de beste producten. Vanuit dit opzicht hebben wij gekozen voor de bamboe vloeren van het merk Moso.

Moso bamboe producten

Met 20 jaar ervaring in de bamboe industrie, biedt Moso innovatieve bamboe oplossingen voor binnen en buiten. Moso richt zich op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid en is daarmee de Europese marktleider in bamboe producten. Door het gebruik van bamboe gaan zij de ontbossing van tropische regenwouden tegen. Moso bamboe producten zijn beschikbaar in verschillende vormen, zoals vloeren, terrasplanken, gevelbekleding, balken en werkbladen en voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van gebruik, veiligheid en hardheid. Moso bamboe is overal ter wereld te vinden. Zo is het enorme gebogen plafond gewelf van de luchthaven in Madrid gemaakt met Moso bamboe. Tot op heden is dit het grootste project wereldwijd, met maar liefst 200.000 m2 aan bamboe! Als expert op het gebied van bamboe, draagt Moso met een combinatie van duurzaamheid en esthetiek bij aan een duurzame, stijlvolle toekomst.

Moso bamboe vloeren bij De Bamboe Hut

Wij bij De Bamboe Hut hebben heel bewust gekozen voor Moso bamboe vloeren. Net als Moso zijn wij ons namelijk sterk bewust van de natuur en in de ban van bamboe. Het duurzame materiaal wordt door Moso perfect omgevormd tot een prachtig product dat vele jaren mee kan. Daarbij groeit het ook nog eens sneller en heeft het minder ruimte nodig om het te verbouwen dan hout, waardoor het een veel beter en duurzamer alternatief is. Moso bamboe vloeren hebben een enorme variatie aan verschillende stijlen, afwerkingen en kleuren. Er is hierdoor altijd een bamboe vloer te vinden die aan uw wensen voldoet. Draag bij aan een betere toekomst en kies voor bamboe vloeren van Moso bij De Bamboe Hut!

Meer weten over Moso?

Wilt u weten hoe Moso te werk gaat? Bekijk dan eens hoe het bedrijf van de plant een product maakt. Laat u verrassen door de mogelijkheden van bamboe van hoge kwaliteit voor binnen en buiten.

Bij De Bamboe Hut weten wij alles over Moso bamboe vloeren en wij helpen u dan ook graag verder. Zo kunt u bij ons een bamboe vloer sample aanvragen om een beter beeld te krijgen van uw favoriete bamboe vloer en zijn de vloeren gemakkelijk te bestellen op onze site. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-4015497 of een e-mail te sturen naar een [email protected]. U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons hoofdkantoor in Breda!

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk