Kwaliteit bamboe laminaat | De Bamboe Hut Breda - De Bamboe Hut

Bamboe laminaat

De Bamboe Hut heeft een ruim assortiment aan laminaat, pvc en andere bamboe vloeren. Doordat wij een enorme keuze aan afmetingen, afwerkingen en stijlen hebben kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn. Benieuwd welk bamboe laminaat goed past bij uw interieur? U vraagt gemakkelijk een sample aan via onze website. Zo ontdekt u welke vloersoort aansluit bij uw wensen.

Diverse types bamboe vloeren

Er zijn verschillende soorten bamboe laminaat. Iedere soort heeft zijn eigen charmes en sfeer. Kiest u voor Bamboe Forest, dan gaat u voor een authentieke en robuuste look. Deze vloer uw ruimte een warme en stoere ambiance. Bent u op zoek naar een eenvoudige en toch originele houten vloer, dan past onze Purebamboe vloer goed bij u. Welke type bamboe laminaat u ook aanspreekt, wij garanderen u levenslang plezier en comfort.

Voordelen bamboe laminaat?

Onze vloeren hebben verschillende voordelen. Bamboe is namelijk een product wat volledig afkomstig is uit de natuur. Het duurt ongeveer vijf jaar om een bamboe vloer te laten groeien. Wanneer dit gekapt wordt groeit de bamboe gewoon weer door. Daarnaast kan bamboe laminaat heel gemakkelijk zelf gelegd worden. Benieuwd hoe u dit aanpakt? Wij hebben een handig stappenplan geformuleerd.

Andere voordelen van deze bamboevloeren

Naast het duurzame materiaal en het gemakkelijk zelf kunnen leggen van de vloer heeft ons laminaat nog veel meer voordelen:

  • Onze vloeren gaan lang mee,
  • Bamboe is een hygiënisch product,
  • Dit type vloer is ideaal in gebruik in combinatie met huisdieren of kinderen,
  • De vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden.

Bestel uw bamboe laminaat direct

Bent u overtuigd dat een van onze vloeren aansluit bij uw interieur? Schroom dan niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-4015497. Stuurt u ons liever een mail? Ook dat is geen probleem. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar [email protected]. Als het aankomt op bamboe laminaat zijn wij de specialist, wij helpen u graag verder. 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk