Bamboe vloer supreme caramel side pressed - De Bamboe Hut

Bamboe vloer supreme caramel side pressed

Bamboe vloer supreme caramel side pressed

Deze bamboe vloer supreme caramel side pressed hebben we geplaatst in Arnhem. De vloer is ter plaatse geolied voor een mooie afwerking. Deze bamboe soort is van duurzame kwaliteit en gaat daardoor extra lang mee.

Deze bamboe vloer Supreme caramel side pressed is ter plaatse geolied en geschuurd voor een nette afwerking. Daarnaast is de vloer is verlijmd aan de hand van twee lagen bamboe. De vloer ligt rond het kookeiland dat midden in het huis staat. Met een bamboe vloer is veel mogelijk als u er maar zorgt dat u de onderhoudsrichtlijnen volgt. De caramel kleur zorgt voor een warme uitstraling in uw huis. 

Het bamboe hout krijgt de caramel kleur doordat de strips gestoomd worden en hierdoor een licht bruine kleur gecreëerd wordt. De strips worden verticaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een fijn lijnen­ patroon waarin de bamboe­ knopen subtiel zichtbaar zijn.

Gaat u voor een duurzame vloer van topkwaliteit? Dan hoeft u niet verder te kijken dan de vloer van Bamboe Supreme. Deze vloer bestaat uit twee lagen bamboe, waarbij de toplaag zorgt voor een lange levensduur. Doordat deze vloer relatief dun is ten opzichte van andere vloeren, is de vloer zeer geschikt voor vloerverwarming.

Bent u ook geïnteresseerd in een mooie duurzame bamboe houten vloer? Wij willen u een zo goed mogelijk beeld geven van uw favoriete bamboe vloer. Daarom kunt u verschillende samples bestellen om te kijken of de kleur overeenkomt met uw wensen.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk