Bijzondere Forest bamboe vloer | Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Bijzondere bamboe vloer forest | De Bamboehut

Bijzondere bamboe vloer forest | De Bamboehut

De Forest is een bijzondere bamboe vloer. Maar wat maakt deze vloer nu zo bijzonder? De vloer heeft een natuurlijke uitstraling waardoor je de ringen nog goed kunt zien. De buitenkant van de bamboestam wordt getoond. Dit geeft de vloer een authentiek uiterlijk.

De Forest is een bijzondere bamboe vloer. Je kunt de ringen nog goed zien doordat de delen de buitenkant van de bamboe stam tonen. De vloer is grillig, levendig en gevarieerd van kleur. De toplaag is erg hard en de delen zijn en blijven onbehandeld. In de robuuste bamboe Forest vloer zitten al wat krasjes, kleine kiertjes en onregelmatigheden, maar dat hoort bij de vloer.

Het verwerkingsproces van de bamboe zorgt ervoor dat je een harde buitenschil overhoudt waarvan de bamboeplanken worden gemaakt. Doordat deze planken erg sterk zijn is afwerking met olie of lak niet meer nodig. In de loop van de tijd zal je merken dat de vloer wat vergrijst. De Bamboe vloer Forest heeft nog meer voordelen, namelijk:

  • Natuurlijke schoonheid en uitstraling
  • CO2 neutraal en extreem duurzaam
  • hoge stabiliteit

De bamboe vloer bestaat uit lange brede planken de uit drie lagen bestaan. De middelste laag is dwars geperst wat ervoor zorgt dat de vloer extra stabiel is en erg geschikt om zelf te leggen. Met de instructies leg je eenvoudig zelf de vloer in uw woning. 

Neem bij vragen over onze projecten gerust contact met ons op. Ons team van deskundigen neemt graag met jou de voordelen van een bamboe vloer door. Ben je benieuwd of de Forest vloer in je interieur past? Bestel dan verschillende samples en bekijk het voor jezelf!

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk