Bamboe vloer top caramel | De Bamboehut - De Bamboe Hut

Bamboe vloer top in kleur caramel

Bamboe vloer top in kleur caramel

Deze Bamboe vloer top in de kleur caramel is side pressed en na het leggen geborsteld en afgewerkt met lak. Ook interesse in deze duurzame vloer? Neem contact op!

De Bamboe top caramel side pressed vloer is een erg stevige en duurzame vloer met een lange levensduur. De vloer past met de mogelijke kleuren in ieder interieur. De bamboevloeren hebben een uniek clicksysteem waardoor de vloer erg eenvoudig te plaatsen is. Hier heeft u geen expert voor nodig.

Voordat de vloer geplaatst is zijn de vloerdelen gelakt en geborsteld. Dit geeft het een unieke structuur wat uitblinkt in ieder interieur. De bamboe vloer is opgebouwd uit 2 lagen. Een toplaag van geperst HDF hout en en onderlaag van zachthout. Deze combinatie zorgt ervoor dat de vloer zeer stabiel is en makkelijk te leggen. Benieuwd of de vloer past in uw interieur? Vraag online samples aan en bekijk welke vloer het mooiste staat. 

De Bamboe Top vloer is naast een stijlvolle keuze ook een erg ecologische en duurzame keuze. Het exploiteren van hardhout heeft een steeds grotere impact op het milieu. Bamboe is een goede oplossing voor dit probleem, omdat het snel groeit en makkelijk verwerkt kan worden.

 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk