Bamboe vloer supreme caramel in Breda | De Bamboehut - De Bamboe Hut

Bamboe supreme vloer nieuwbouw woning Breda

Bamboe supreme vloer nieuwbouw woning Breda

In deze nieuwbouw woning in Breda hebben we deze mooie bamboe supreme caramel vloer mogen leggen. De bamboevloer is side pressed en ter plaatse geolied. De vloer is afgewerkt door hem te schuren en na te behandelen met een matte olie.

De bamboe supreme caramel vloer heeft een verscheidenheid aan kleuren en patronen. Het biedt de ideale combinatie van stabiliteit en duurzaamheid. De supreme vloer is speciaal ontwikkeld om direct op de ondervloer gelegd te kunnen worden. Daarom is deze vloer ook uitermate geschikt bij vloerverwarming.

We hebben de vloer ter plaatse geolied wat er voor zorgt dat de vloer extra lang mee gaat en mooi blijft. Bij een sidepressed vloer worden de strips verticaal naast elkaar geplaatst waardoor een fijn lijnenpatroon ontstaat. De vloer is afgewerkt door middel van schuren en een matte olie. Door het stomen van de vloer krijgt de bamboe de lichte bruine kleur. Dit zorgt voor een warme uitstraling van de vloer. Bent u op zoek naar warme kleuren en materialen voor in uw interieur? Dan is de Bamboe Supreme Caramel vloer een uitstekende keus. 

Twijfelt u over welke vloer het beste in uw woning past? Bij De Bamboehut is het mogelijk om verschillende samples te bestellen. U ontvangt een stukje vloer zodat u goed kunt vergelijken welke het beste in uw woning staat. Vraag eenvoudig online uw samples aan!

 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk