Bamboe supreme vloer ontwikkeld met unieke kleur | De Bamboehut - De Bamboe Hut

Bamboe Supreme vloer in woonkamer Utrecht

Bamboe Supreme vloer in woonkamer Utrecht

Deze prachtige bamboe Supreme vloer hebben we mogen leggen in een woonkamer in Utrecht. De kleur van deze bamboe Supreme terra is door ons ontwikkeld. Na het leggen van de vloer is deze ter plaatse geolied.

In deze woning in Utrecht hebben we deze prachtige bamboe Supreme vloer mogen leggen in de woonkamer. De unieke bamboe supreme terra side pressed hebben we ter plaatsen geschuurd en geolied. Deze bamboe vloer is door ons ontwikkeld en heeft zijn eigen unieke kleur en karakter. Door de side pressed bewerking van de vloer komen de fijne lijnen in de bamboe subtiel naar voren. 

De bamboe vloer bestaat uit twee lagen bamboe met daarbovenop een extra gevlochten bamboe laag. De drie lagen zijn samen 10 millimeter dik, waardoor de vloer vele malen lichter is dan traditionele houten vloeren. De toplaag zorgt voor een lange levensduur wat de vloer extra duurzaam maakt met topkwaliteit. Omdat de vloer relatief dun is, is deze erg geschikt voor vloerverwarming. 

Bent u op zoek naar een duurzame kwalitatieve bamboevloer waar u lang van kunt genieten? Dan is de Bamboe Supreme terra vloer perfect voor u! Twijfelt u nog of de vloer in uw interieur past? Bij ons is het mogelijk om meerdere samples aan te vragen. Op basis van de samples maakt u de keus welke vloer het mooist aansluit bij uw interieur.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies! 

 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk