Project Bamboe Forest | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Project: Bamboe Forest

Project: Bamboe Forest

Kies voor de Bamboe Forest vloer als je een authentieke uitstraling wil creëren in de woning. Dat deden wij bij dit project!

Voor dit project hebben wij de klant geadviseerd om de Bamboe Forest vloer te kiezen. De klant wilde heel graag een authentieke uitstraling van de bamboe vloer en daarvoor is de Bamboe Forest erg geschikt.

De authenticiteit komt door het speciale proces waarbij de ronde bamboestam vlak wordt gemaakt en vervolgens wordt toegepast als een massieve drie-lagen bamboeplank. Dit resulteert in een sterke bamboe vloer met de natuurlijke uitstraling van de bamboeplant. Door het proces een de keiharde buitenschil van de bamboestam, is er geen afwerking met olie of lak meer nodig.

Wil je ook graag zo'n authentieke bamboe vloer in jouw huis? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar een soortgelijke bamboe vloer? Bekijk ons volledige aanbod van bamboe vloeren of neem contact met ons op. Wij helpen je hier graag bij!

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk