Bamboe parket wit gelakt | De Bamboehut - De Bamboe Hut

Bamboe parket wit

Bamboe parket wit

Bij dit project hebben we een bamboe parket gelegd met bamboe top caramel. De afwerking is gedaan middels side pressed geborsteld hout en daarna wit gelakt. De lichte kleur zorgt voor een rustige sfeer in de ruimte.

Het bamboe parket wat we tijdens dit project hebben gelegd is met de side pressed methode gedaan. Bij side pressed bamboe worden de strips verticaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Deze manier van bamboe leggen zorgt voor een fijn lijnen patroon waarin de bamboe knopen mooi zichtbaar worden. De bamboeplanken zijn licht gestoomd waardoor een lichte bruine kleur ontstaat. Na het stomen is een witte lak aangebracht. Dit zorgt voor een neutrale en rustige sfeer in huis.

Bent u geïnteresseerd in een bamboevloer? Wilt u graag de verschillende soorten bamboe bekijken en vergelijken. Bij ons is het mogelijk om samples aan te vragen om de bamboe in het echt te bewonderen. Ideaal om te bekijken of de bamboevloer in uw interieur past! 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk