bamboe vloer Solida - De Bamboe Hut

Bamboe vloer Solida

Bamboe vloer Solida

Bamboe Solida is een bijzonder type bamboe vloer dankzij de enorme hardheid en 100% bamboevezels. Een zeer ecologische keuze! Bamboe vloer is ideaal voor iedereen die graag de uitstraling van een houten vloer wil, maar voor de voordelen van bamboe kiest!

In deze woning hebben we een ecologische Bamboe Solida vloer gelegd. Een stevige vloer met een mooie uitstraling. De bamboe vloer beschikt over een handig clicksysteem, waardoor de vloer efficiënt te leggen is. De vloer draagt bij aan een gezond binnen klimaat en is daarnaast antistatisch en antiallergisch. 

De Bamboe vloer Solida is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en afwerkingen. De beschikbare afwerkingen zijn Naturel gelakt en Caramel gelakt. Bamboe heeft van nature een lichte kleur, met behulp van diverse stoomtechnieken wordt een lichtbruine of karamel kleur gecreëerd. 

Een bamboe vloer is een milieuvriendelijke optie onder andere als vloer voor in de woonkamer of slaapkamer. Dankzij de duurzame regels die komen kijken bij het kappen van de bamboeplant kunnen wij verzekeren dat deze vloer bijdraagt aan een gezonder milieu. De bamboe vloeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met een garantie van 30 jaar.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk