Bamboe Supreme houten vloer | De Bamboehut - De Bamboe Hut

Bamboe houten vloer supreme naturel side pressed geolied

Bamboe houten vloer supreme naturel side pressed geolied

De Bamboe supreme vloer is bewerkt met een naturel side pressed geoliede afwerking. Met de 10 mm dikte en 4 mm toplaag ontstaat een perfect compromis tussen duurzaamheid en stabiliteit.

Bamboo Supreme houten vloer is perfect toepasbaar op vloerverwarming of in intensief gebruikte ruimtes. In een oude boerdrij hebben wij deze bamboe supreme naturel side pressed geolied gelegd. De vloer is verlijmd op de betonvloer. De bamboe vloer is 10 mm dik en heeft een toplaag van 4 mm. Hierdoor ontstaat een perfect compromis tussen duurzaamheid en stabiliteit. Bamboe is duurzaam en vormt een alternatief voor hardhout. Het oogsten van hardhout is een bedreiging voor de exploitatie van natuurlijke hulpstoffen. Bamboe biedt hiervoor een zinvol alternatief: geen boom, maar een "grassoort", dat verhout en razendsnel groeit.

Dit product is speciaal ontwikkeld om direct op de ondervloer te kunnen worden verlijmd (zonder spaanplaat). De vloerdelen zijn rondom voorzien van mes en groef. Wij leggen jouw nieuwe bamboevloer en werken hem netjes af.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk