Bamboe vloer supreme gelegd in Groningen | De Bamboehut - De Bamboe Hut

Bamboe vloer supreme in Groningen

Bamboe vloer supreme in Groningen

Deze bamboe vloer supreme is gemaakt van side pressed hout dat naderhand geolied is. De vloer is de perfecte combinatie tussen stabiliteit en duurzaamheid.

Deze bamboe vloer supreme hebben we mogen leggen in Groningen. De vloer is side pressed en geolied wat ervoor zorgt dat de fijne lijnen in het bamboe subtiel naar voren komen. De vloer wordt gemaakt van 2 aparte lagen bamboe met daarbovenop een extra laag gevlochten bamboehout, wat voor een langere levensduur zorgt. Dit geeft de vloer stabiliteit en duurzaamheid.

De 3 lagen van de bamboe supreme vloer zijn erg dun, waardoor deze vloer een stuk lichter is dan een traditionele houten vloer. Omdat de vloer van dun materiaal gemaakt is, laat deze meer warmte door. Daarom is deze bamboe vloer uitermate geschikt voor het plaatsen van vloerverwarming. 

Bent u geïnteresseerd in een mooie bamboevloer maar twijfelt u nog over het soort hout of de kleur? Bij ons is het mogelijk om samples aan te vragen. Binnen vijf dagen ontvangt u de samples en kunt u zelf kijken welke vloer het beste in uw interieur past. 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk