Blog - De Bamboe Hut
Blog

Ooit zo’n fraaie grasmat gezien?

Ooit zo’n fraaie grasmat gezien? Je zou het niet zeggen, maar bamboe is officieel een grassoort. Jonge scheuten zijn weliswaar een lekkernij voor pandaberen, maar volwassen bamboe doet toch echt meer aan een boom denken. Het is bijvoorbeeld twee keer zo hard als eiken. Dat je daarmee fantastische dingen kunt maken, weten ze in Azië maar al te goed. Tijdens een van mijn reizen door dat prachtige continent, kwam ik op het idee ook met bamboe te gaan werken.

10 voordelen van een bamboe vloer

10 voordelen van een bamboe vloer De Bamboe Hut heeft 10 grote voordelen van een bamboe vloer op een rijtje gezet. De volgorde is wat bij ons bij De Bamboe Hut betreft zeker geen ranking. Het verschilt natuurlijk ook per geval. Verschillende mensen hebben verschillende wensen.

Booming Bamboo: voor al jouw bamboe inspiratie

Booming Bamboo: voor al jouw bamboe inspiratie Als je meer wilt weten over bamboe, dan kun je dat onder andere doen door ons blog te volgen. We schreven eerder al over het verschil tussen bamboe voor het voeren en bamboe voor vloeren. Daarnaast leerden we je ook alles over het onderhouden en repareren van bamboe vloeren. Wil je jouw bamboe kennis een nog grotere boost geven? Dan is deze blog voor jou!

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk