Blog - De Bamboe Hut
Blog

Booming Bamboo: voor al jouw bamboe inspiratie

Booming Bamboo: voor al jouw bamboe inspiratie Als je meer wilt weten over bamboe, dan kun je dat onder andere doen door ons blog te volgen. We schreven eerder al over het verschil tussen bamboe voor het voeren en bamboe voor vloeren. Daarnaast leerden we je ook alles over het onderhouden en repareren van bamboe vloeren. Wil je jouw bamboe kennis een nog grotere boost geven? Dan is deze blog voor jou!

Wereld Bamboe dag, laat je inspireren door de mogelijkheden van Bamboe.

Wereld Bamboe dag, laat je inspireren door de mogelijkheden van Bamboe. Denk je aan bamboe, dan denk je wellicht aan pandaberen en vakantiehuizen in Thailand. Kijk je verder dan is bamboe niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieur design. De Bamboehut.nl in Breda is wat dat betreft een schoolvoorbeeld van 2 jonge ondernemers die vanuit hun passie voor duurzaamheid en lifestyle zijn ingesprongen op de vele mogelijkheden van bamboe. Bamboe het nieuwe hout. For sure! Niet voor niets wordt bamboe het meest duurzame ‘hout’ genoemd.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk