Blog - De Bamboe Hut
Blog

Welke typen bamboe vloeren zijn er?

Welke typen bamboe vloeren zijn er? We krijgen vaak de vraag wat de verschillen zijn tussen de bamboe vloeren die wij leveren. Afgezien van de kleur (wit, blank, caramel, etc.) en de afwerking (geborsteld, gelakt, geolied etc.) is het grootste verschil de manier waarop de vloerdelen zijn gemaakt. De bamboe vloeren worden op allerlei manieren geperst.

Pinksterweekend actie: 5% korting op een bamboe vloer

Pinksterweekend actie: 5% korting op een bamboe vloer Het is bijna Pinksteren en dat betekent voor de meeste mensen een lang weekend met een vrije maandag. Er zijn veel dingen die je kan doen in een lang weekend. Eén daarvan is een nieuwe vloer aanschaffen. Wij raden een bamboe vloer aan. En koop je die vloer tijdens het Pinksterweekend, dan krijg je 5% korting op je aankoop!

Waarom een bamboe vloer online kopen heel gewoon is!

Waarom een bamboe vloer online kopen heel gewoon is! Hoe kies je nou het juiste behang of de juiste kleur verf voor op de muren in je huis? De meeste mensen gaan naar een bouwmarkt en zoeken daar staaltjes uit. Thuis sta je dan met papiertjes met kleine gekleurde vlakjes, of proefstrookjes behang bij de muren en je meubels te kijken of het kleurt en past.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk