Blog

Welke bamboe vloer kiest u?

Welke bamboe vloer kiest u? Wanneer we spreken over een bamboe vloer denken veel mensen aan de dunne bamboestokken die veel worden gebruikt voor het rechthouden van lang groeiende planten of als decoratie in de achtertuin. Maar dat is slechts een van de vele soorten bamboe die er bestaan. Het soort bamboe wat voor vloeren gebruikt wordt is zeer hard, duurzaam en stabiel. Bovendien krimpt bamboe niet.

Een bamboe vloer in je badkamer. Kan dat?

Een bamboe vloer in je badkamer. Kan dat? Het antwoord is ja, maar niet zomaar iedere bamboe vloer kan gebruikt worden in een badkamer. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden wanneer je een bamboe vloer in je badkamer wilt leggen. Voor we je vertellen welke bamboe vloertypen geschikt zijn lopen we daar eerst even doorheen.

Welke typen bamboe vloeren zijn er?

Welke typen bamboe vloeren zijn er? We krijgen vaak de vraag wat de verschillen zijn tussen de bamboe vloeren die wij leveren. Afgezien van de kleur (wit, blank, caramel, etc.) en de afwerking (geborsteld, gelakt, geolied etc.) is het grootste verschil de manier waarop de vloerdelen zijn gemaakt. De bamboe vloeren worden op allerlei manieren geperst.

10 voordelen van een bamboe vloer

10 voordelen van een bamboe vloer De Bamboe Hut heeft 10 grote voordelen van een bamboe vloer op een rijtje gezet. De volgorde is wat bij ons bij De Bamboe Hut betreft zeker geen ranking. Het verschilt natuurlijk ook per geval. Verschillende mensen hebben verschillende wensen.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • De Bamboe Hut
  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk