Blog

Een bamboe vloer in je badkamer. Kan dat?

Een bamboe vloer in je badkamer. Kan dat? Het antwoord is ja, maar niet zomaar iedere bamboe vloer. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden als je een bamboe vloer in je badkamer wilt leggen. Voor we je vertellen welke bamboe vloertypen geschikt zijn lopen we daar eerst even doorheen.

Welke typen bamboe vloeren zijn er?

Welke typen bamboe vloeren zijn er? We krijgen vaak de vraag wat de verschillen zijn tussen de bamboe vloeren die wij leveren. Afgezien van de kleur (wit, blank, caramel, etc.) en de afwerking (geborsteld, gelakt, geolied etc.) is het grootste verschil de manier waarop de vloerdelen zijn gemaakt. De bamboe vloeren worden op allerlei manieren geperst.

10 Voordelen van een bamboe vloer

10 Voordelen van een bamboe vloer De Bamboe Hut heeft 10 grote voordelen van een bamboe vloer op een rijtje gezet. De volgorde is wat bij ons bij De Bamboe Hut betreft zeker geen ranking. Het verschilt natuurlijk ook per geval. Verschillende mensen hebben verschillende wensen.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • De Bamboe Hut
  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk