Blog - De Bamboe Hut
Blog

Bamboe voeren? Bamboe vloeren!

Bamboe voeren? Bamboe vloeren! Panda’s eten bamboe. Heel veel bamboe. Tussen de 500 en 600 kilo bamboe per week. Per panda dus. En het zijn fijnproevers. Ze zijn nogal kieskeurig en eten niet zomaar elke dag dezelfde bamboe. Er zijn in totaal meer dan 40 verschillende bamboesoorten die ze lusten.

Wereld Bamboe dag, laat je inspireren door de mogelijkheden van Bamboe.

Wereld Bamboe dag, laat je inspireren door de mogelijkheden van Bamboe. Denk je aan bamboe, dan denk je wellicht aan pandaberen en vakantiehuizen in Thailand. Kijk je verder dan is bamboe niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieur design. De Bamboehut.nl in Breda is wat dat betreft een schoolvoorbeeld van 2 jonge ondernemers die vanuit hun passie voor duurzaamheid en lifestyle zijn ingesprongen op de vele mogelijkheden van bamboe. Bamboe het nieuwe hout. For sure! Niet voor niets wordt bamboe het meest duurzame ‘hout’ genoemd.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk