Hoe jij je vloer kan beschermen met een kleed - De Bamboe Hut

Bamboevloer beschermen tips

  • Geplaatst op
Bamboevloer beschermen tips

Ontdek de beste tips voor het beschermen van jouw nieuwe bamboevloer zodat jij hier jarenlang van kan genieten in je interieur.

Een bamboevloer is een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor je huis. Bamboe groeit snel en is een hernieuwbare hulpbron, wat het tot een aantrekkelijke optie maakt voor jouw vloer. Maar om ervoor te zorgen dat je bamboevloer langer meegaat, kan het gebruik van een kleed een grote rol spelen. 

 

Hoe het gebruik van een kleed ervoor zorgt dat jouw bamboevloer beschermt blijft

Bamboevloeren zijn gevoelig voor krassen en slijtage. Door een kleed of tapijt op de vloer te leggen zorgt het ervoor dat meubels geen krassen op de vloer achterlaten. Daarnaast verzameld het kleed vuil en zand die anders ook de vloer zouden beschadigen. Gebruik je liever geen vloerkleed? Dan is de Bamboe Supreme vloer een goede optie, deze is namelijk het best bestand tegen slijtage. 

 

Voorkomen van vochtproblemen

Bamboe is erg gevoelig voor vocht behalve als de vloer goed behandelt wordt met glans. Vocht kan ervoor zorgen dat de vloer krom gaat trekken. Vooral een kleed in de badkamer kan helpen voorkomen dat vocht in direct contact komt met de bamboevloer. 

 

Geluidsabsorptie

Bamboevloeren kunnen soms hol klinken, vooral in ruimtes met weinig meubels. Een kleed kan dienen als geluidsabsorberend element en helpen om het geluid in de ruimte te verminderen. 

 

Hoe jouw bamboevloer langer meegaat

Het gebruik van een kleed is een slimme investering om je bamboevloer te beschermen en ervoor te zorgen dat deze langer meegaat. Het beschermt tegen krassen, vochtschade en geluidsoverlast, en kan daarnaast er ook super uitzien. Als je overweegt om een bamboevloer te installeren, zorg er dan voor dat je ook de juiste kleden toevoegt om je vloer te beschermen en te behouden zodat die langer meegaat. 

 

 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk