bamboe supreme terra side pressed ter plaatse geolied Rotterdam - De Bamboe Hut

Bamboe supreme vloer in woning Rotterdam

Bamboe supreme vloer in woning Rotterdam

Deze bamboe supreme vloer hebben we geleverd in Rotterdam. Na het leggen van de vloer hebben we deze ter plaatse geolied. De vloer is terra side pressed en heeft zijn eigen unieke kleur en karakter.

Deze unieke bamboe supreme vloer bestaat uit verschillende lijnen en kleuren in diverse patronen. Zo vindt u altijd een mooie bamboe vloer voor uw interieur. De vloer bestaat uit twee top lagen en door de derde gevlochten bamboe laag is de vloer een perfecte combinatie van stabiliteit en duurzaamheid. De vloer is terra side pressed en na het leggen ter plaatsen geschuurd en geolied. Deze bamboe vloer is door ons ontwikkeld en heeft zijn eigen unieke kleur en karakter.

Door de sterke toplaag heeft de vloer een lange levensduur. Heeft u vloerverwarming? Ook dan is deze bamboe vloer erg geschikt. Door de dunne planken wordt warmte goed doorgelaten. Dit merkt u door uw gehele woning wanneer de koude wintermaanden beginnen.

U heeft de mogelijkheid om de bamboe vloer zelf te leggen aan de hand van eenvoudige instructies. Het is ook mogelijk om de vloer door ons te laten monteren. Het enige wat u nog moet doen is het kiezen van de bamboe vloer. Twijfelt u over welke vloer het meest geschikt is in uw interieur? Bestel een aantal samples bekijk het voor uzelf. 

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk