Bamboe vloeren als basis in uw woonkamer - De Bamboe Hut

De botanische woontrend van 2017

De botanische woontrend van 2017

Bamboe is de botanische woontrend van 2017 en daar hoort bamboe natuurlijk bij.

De vreselijke woekeraar, de plant met uitbreidingsdrang, zo wordt bamboe genoemd. En toch is deze plant de nieuwe woontrend van 2017. Duurzaam, botanisch en eenvoudig.

Botanisch interieur

Wat is botanisch? En wat hoort er überhaupt in een botanisch interieur? De term botanisch betekent alles wat te maken heeft met plantkunde. Tegenwoordig is het de trend om deze door te trekken naar de woonkamer en kunnen we genieten van al dat fijne groen als rotan, kurk en zeegras. En daar hoort bamboe natuurlijk helemaal bij.

Duurzaam, sterk en licht. Bamboe wordt omarmd als ‘het nieuwe hout’. De week is nog niet voorbij en er zijn al nieuwe bamboeproducten op de markt te vinden. Van fietsen, horloges, stoelen en zonnebrillen. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Dankzij alle nieuwe toepassingen maakt bamboe flinke stappen vooruit. Zoals Commercieel directeur Arjen Veltman van Moso Bamboe ook aangeeft: ,,Mensen zoeken alternatieven voor het steeds schaarser wordende tropisch hardhout. Dan is er weinig mooier dan bamboe: een natuurlijk product, beresterk en er hoeven geen bossen voor te worden gekapt” (bron: krant BN deStem, 14-09-2016).

Bamboe vloeren als basis

Een rustige basis is in uw woonkamer altijd goed. Ook hier kan je ‘botanisch’ mee beginnen. De Bamboe Hut heeft diverse typen en kleuren bamboe vloeren die je als basisvloer kunt gebruiken. Onderhoudsvriendelijk en sterk! Het mooie is dat u deze bamboe vloeren online kunt bestellen en een eerste indruk krijgt u door gratis samples (max. 3 samples) te bestellen.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk