De Bamboe Hut, de grootste bamboevloeren webshop - De Bamboe Hut

De grootste bamboevloeren webshop in Nederland en België

De grootste bamboevloeren webshop in Nederland en België

De Bamboe Hut is de grootste bamboevloeren webshop in Nederland en België. Wij hebben een enorm assortiment aan duurzame bamboevloeren met een ruime keuze aan afmetingen, afwerkingen en stijlen. Onze bamboevloeren zijn van het merk MOSO.

MOSO is met 20 jaar ervaring een pionier in de ontwikkeling van innovatieve bamboe oplossingen. Door de focus op duurzaamheid, productkwaliteit en innovatie wordt MOSO wereldwijd gezien als het A-merk in bamboe. Met MOSO als onze leverancier hebben wij een breed en nog steeds uitbreidend assortiment in hoog kwaliteit bamboevloeren.

Als grootste bamboevloeren webshop zijn wij als specialist sterk bewust van de natuur en in de ban van bamboe. Bamboe is een sterk duurzaam grassoort en is daarmee een beter alternatief dan hout. Bamboe groeit namelijk sneller dan een boom en heeft een kleiner oppervlak nodig om te groeien.

Openingstijden: 24/7 open

De Bamboe Hut is 24/7 open met een online bamboevloeren webshop in Nederland en België. U heeft genoeg bedenktijd om uw bamboevloeren te vergelijken en te bestellen. Hulp nodig bij het bestellen? Wij zijn op werkdagen van 09.00-21.00u en in het weekend van 09.00-17.00u bereikbaar.

Gratis samples bij De Bamboe Hut

Heeft u nog geen idee welke bamboevloer het beste bij uw interieur past? Vraag dan een gratis sample van uw bamboevloer aan. We hebben alle sample vloeren op voorraad, wat betekent dat u de sample bamboevloeren binnen 2 werkdagen thuis op de deurmat heeft.

Enthousiast geworden? Bekijk de bamboevloeren in onze Nederlandse of Belgische bamboevloeren webshop. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze vinden bij de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stel ze gerust (telefonisch). Wij zijn bereikbaar in de bovengenoemde dagen en tijden op het telefoonnummer: 085-4015497.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk