Thuiswinkelen met De Bamboe Hut | debamboehut.nl - De Bamboe Hut

Thuiswinkelen met De Bamboe Hut

Thuiswinkelen met De Bamboe Hut

Wist u dat De Bamboe Hut het mogelijk maakt om vanuit uw luie stoel met uw laptop op schoot een bamboe vloer te kopen?

Met onze gratis samplebox introduceren we een nieuwe en moderne manier van thuiswinkelen. U hoeft dus niet meer op uw vrije zaterdag in de file te staan naar de vloerenwinkel. Ook is de tijd van wachten op de vloerenverkoper en op een 'gratis' kop koffie die u zelf betaalt voorbij. Bij De Bamboe Hut bestelt u bamboe laminaatvloeren zonder enige moeite.

Het principe van de gratis samplebox is heel simpel en echt van deze tijd. Via onze webshop kiest u simpel, snel en vrijblijvend maximaal 3 gratis bamboe laminaat samples uit. Daarna ontvangt u binnen 2 werkdagen onze unieke samplebox per post. Vervolgens vergelijkt u of uw bamboe vloer bij uw verf, meubels en decoratie passen. Tot slot maakt u een keuze en bestelt u uw voordelige bamboevloer via onze webshop. Binnen enkele dagen na uw bestelling staat onze bezorger bij u voor de deur.

Heeft u onze nieuwste commercial al bekeken? Bekijk hier hoe je in 5 stappen een bamboevloer kunt kopen.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk