Vloerinspectie bij bamboevloeren - De Bamboe Hut

Vloerinspectie op maat

Vloerinspectie op maat

Vloerinspectie, een nieuwe dienst van De Bamboe Hut, is deze zomer met succes gelanceerd. In overleg met de klant maakt De Bamboe Hut een passende offerte en wordt uw vloer geïnspecteerd op oneffenheden en vochtigheid.

We meten bij u het aantal vierkante meters van de vloer. Hiermee wordt voorkomen dat bij eventuele levering zowel u als de vloerenlegger voor verrassingen komt te staan. Daarnaast adviseren we, indien van toepassing, wat voor ondervloer u nodig heeft.

Bamboevloeren door heel Nederland

De Bamboe Hut heeft landelijke dekking en beschikt over een professioneel team van ervaren vloerenleggers (parketeurs) die aangestuurd worden vanuit ons kantoor in Breda. Bij het plannen van de werkzaamheden proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw agenda. Desgewenst werken wij ook op zaterdag en 's avonds.

Wij bieden ook legservice van uw bamboevloer

Naast de vloerinspectie, die we vooraf bij u doen, hebben we ook een legservice. Met de legservice voor bamboevloeren ontzorgen we u. U bestelt uw bamboevloer en onze specialisten leggen uw vloer volgens de officiële leginstructies en voor een schappelijke prijs.

Heeft u interesse in een bamboevloer, informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen via 085-4015497.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk